Viestinnän harjoittelija

Taideyliopiston viestintä- ja kumppanuuspalvelut hakee

viestinnän harjoittelijaa

Toivomme, että voit aloittaa 1.12.2021. Työsuhde kestää 6kk.

Viestintäharjoittelijana työskentelet osana Teatterikorkeakoulun ja Kuvataideakatemian yhteistä viestintätiimiä.

Tehtävät:

Tehtäviisi kuuluu sisällöntuotantoa eri kanaviin sekä muita viestinnän ja markkinoinnin tehtäviä. Työpäiväsi koostuvat esimerkiksi tekstien kirjoittamisesta, verkkosivujen päivittämisestä, sosiaalisen median sisältöjen tekemisestä sekä uutiskirjeiden kokoamisesta.

Mitä odotamme:

  • viestinnän tai journalismin opintoja
  • kokemusta viestinnän tehtävistä, esimerkiksi verkkosivujen ja sosiaalisen median päivittämisestä tai tiedotteiden ja uutisten kirjoittamisesta
  • halua kehittyä viestijänä
  • erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa
  • sujuvaa kynää ja eri tekstityyppien hallintaa
  • kiinnostusta digitaaliseen viestintään
  • aikaansaavaa, oma-aloitteista ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta
  • hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja
  • kiinnostusta Taideyliopiston edustamiin taiteenaloihin

Yliopiston tai AMK:n maksama harjoittelutuki on etu muttei edellytys palkkaukselle.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtäväkentän Taideyliopiston osaavassa ja monipuolisessa viestintätiimissä. Työssäsi pääset osaksi ainutlaatuista työympäristöä taiteen koulutuksen ja tutkimuksen parissa. Tarjoamme moniammatillisen työyhteisön tuen, joustavat työajat, kattavat työterveyshuollon palvelut sekä laajan tarjonnan yliopiston omia taide- ja kulttuuritapahtumia. Maksamme Kelan vuotuisen työssäoloehdon vähimmäispalkan mukaista palkkaa (1252 €/kk vuonna 2021).
Työpaikka sijaitsee Helsingissä Taideyliopiston Sörnäisten kampuksella. Noudatamme hajautetun työskentelyn mallia, joten töitä voi tehdä osittain myös etänä. 

Hakeminen

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi liitteineen viimeistään 19.9.2021 klo 23.59 (UTC +2) Taideyliopiston sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta. Saat lähetyksen jälkeen vastaanottokuittauksen (kannattaa tarkistaa myös sähköpostin roskapostikansio käyttäjätunnusviestin osalta, jos viestiä ei ole saapuneissa viesteissä).

Tiedustelut

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Emilia Koivunen 6.9. klo klo 12-13 sekä 13.9. klo 16-17. Puh. 046 921 5364.


Tietoa meistä

Taideyliopisto on avoin taiteiden kohtauspaikka, rohkeiden uudistajien ja perinteen taitajien kriittinen yliopistoyhteisö. Muodostamme ainutlaatuisen ympäristön taiteilijana kasvamiseen ja vahvistamme taidetta ja sen muutosvoimaa. Taideyliopisto on yksi alansa johtavista yliopistoista ja siihen kuuluvat Kuvataideakatemia, Sibelius-Akatemia ja Teatterikorkeakoulu. Opiskelijoita meillä on noin 2 000, professoreita 60 ja henkilötyövuosia noin 700.