Toimitilapäällikkö

Taideyliopisto hakee

Vastaavaa toimitilapäällikköä

vakituiseen työsuhteeseen alkaen 10.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Vastaava toimitilapäällikkö johtaa yliopiston toimitila- ja työympäristökehittämistä. Hän varmistaa, että yliopisto toimii terveellisissä, turvallisissa ja toiminnalle sopivissa tiloissa kustannusraamin puitteissa. Hänen alaisuudessaan toimii tilapalvelut, jonka vastuulla on yliopiston korjausrakennustoiminta, kiinteistötekninen ylläpito, vahtimestaripalvelut ja kiinteistöturvallisuus. Ulkoistettuja kumppaneita on useita mm. siivous, jätehuolto ja turvapalvelut.  Näiden lisäksi tilapalvelut tukevat toimivan työ- ja toimintaympäristön kehittämistä yhdessä kampuskehittämisryhmien kanssa. Taideyliopisto toimii kahdella kampuksella Helsingissä ja sen lisäksi yliopistolla on toimipisteet Seinäjoella ja Kuopiossa.

Vastaava toimitila- ja työympäristöpäällikkö toimii tiiviissä yhteistyössä opiskelijoiden, opetus- ja tutkimushenkilökunnan sekä muun palveluhenkilökunnan kanssa. Hän työskentelee osana yliopiston yhteisiä palveluita ja raportoi talousjohtajalle.

Mitä odotamme?

Edellytämme sinulta usean vuoden vankkaa kokemusta kiinteistöalalta ja palveluiden tuottamisesta sekä käytännössä hankittua kiinteistö- ja rakennustekniikan tuntemusta. Esimiehenä olet kannustava ja luotettava. Sinulla on joustava ja positiivinen työskentelyote ja erinomaiset viestintä- ja yhteistyötaidot sekä suomeksi että englanniksi. Sinulla tulee olla kyky hahmottaa ristiriitaisistakin pyynnöistä oleellinen ja pyrkiä vuorovaikutuksessa ja ratkaisukeskeisesti optimoimaan yliopiston toimitilabudjetin käyttö. Kokemus työskentelystä yliopistomaailmassa auttaa tehtävän hoidossa. Arvostamme myös kokemusta palveluiden ja prosessien kehittämisestä sekä käytännön kokemusta muutosten läpiviennissä.

Mitä tarjoamme? 

Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset ja haastavat tehtävät taiteen uusimpien virtausten parissa ja mielenkiintoisen työympäristön. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen, joustavat työajat sekä kattavan työterveyshuollon ja muita henkilöstöetuja.  Palkkauksessa noudatamme yliopistojen yleisen työehtosopimuksen mukaista muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön palkkausjärjestelmää, jossa tehtävä sijoittuu vaativuustasolle 13. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanlisää.

Hakeminen

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi liitteineen (ansioluettelo ja palkkatoive) mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.12.2021 klo 23:59 sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta. Saat lähetyksen jälkeen vastaanottokuittauksen (kannattaa tarkistaa myös sähköpostin roskapostikansio käyttäjätunnusviestin osalta, jos viestiä ei ole saapuneissa viesteissä). Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja toteutamme mahdollisesti ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna Recright-järjestelmän avulla.

Tiedustelut

Talousjohtaja Tiina Laino-Asikainen p. 040 5031965 torstai ja perjantai aamuisin klo 8-9:00. 

 


Tietoa meistä

Taideyliopisto on avoin taiteiden kohtauspaikka, rohkeiden uudistajien ja perinteen taitajien kriittinen yliopistoyhteisö. Muodostamme ainutlaatuisen ympäristön taiteilijana kasvamiseen ja vahvistamme taidetta ja sen muutosvoimaa. Taideyliopisto on yksi alansa johtavista yliopistoista ja siihen kuuluvat Kuvataideakatemia, Sibelius-Akatemia ja Teatterikorkeakoulu. Opiskelijoita meillä on noin 2 000, professoreita 60 ja henkilötyövuosia noin 700.