Suunnittelija

Taideyliopiston Kuvataideakatemia hakee

suunnittelijaa

sijaisuuteen ajalle 1.8.2022 – 15.8.2023 tai sopimuksen mukaan.

Suunnittelija työskentelee Kuvataideakatemian opintopalveluissa. Hän vastaa Kuvataideakatemian perustutkinto- ja tohtoriopiskelijoiden opiskelijavalintaprosesseista.

Tehtävään kuuluu:

  • opiskelijavalintaprosessin suunnittelu, aikatauluttaminen, koordinointi ja kehittäminen
  • opiskelijavalinnan käytännön organisointiin ja toteutukseen liittyvät tehtävät
  • hakijaviestintä ja hakijamarkkinointiin liittyviä tehtäviä

Tehtävään voi kuulua lisäksi muita opintopalveluiden tehtäviä ja projektivastuita. Päivittäisinä työkielinä ovat suomi ja englanti. Suunnittelija työskentelee yhteistyössä Kuvataideakatemian opettajien ja muun henkilökunnan kanssa.

Tehtävä edellyttää

  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • hyvän suomen kielen lisäksi erinomaista englannin kielen taitoa ja ruotsin kielen taitoa
  • nykytaiteen tuntemusta ja/tai kiinnostusta kuvataiteen opetukseen ja tutkimukseen
  • kokemusta prosessivastuusta, mielellään yliopistohallinnosta
  • yhteistyökykyä sekä aktiivisuutta ja joustavuutta sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin
  • palveluasennetta
  • yliopistohallinnon tuntemusta ja kiinnostusta opintopalveluiden tehtäviä kohtaan

Miksi meille?

Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset ja haastavat tehtävät taiteen uusimpien virtausten parissa. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen, joustavat työajat sekä kattavan työterveyshuollon ja muita henkilöstöetuja. Palkkauksessa noudatamme yliopistojen työehtosopimuksen mukaista palkkausjärjestelmää, jossa tehtävä sijoittuu vaativuustasolle 9. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanlisää. Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika.

Hakeminen

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen pian, kuitenkin viimeistään 20.5.2022 sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta. Saat lähetyksen jälkeen vastaanottokuittauksen (kannattaa tarkistaa myös sähköpostin roskapostikansio käyttäjätunnusviestin osalta, jos viestiä ei ole saapuneissa viesteissä).

Tiedustelut

Opintopäällikkö Pinja Metsäranta p. 040 3398026 tai etunimi.sukunimi@uniarts.fi

 


Tietoa meistä

Taideyliopisto on avoin taiteiden kohtauspaikka, rohkeiden uudistajien ja perinteen taitajien kriittinen yliopistoyhteisö. Muodostamme ainutlaatuisen ympäristön taiteilijana kasvamiseen ja vahvistamme taidetta ja sen muutosvoimaa. Taideyliopisto on yksi alansa johtavista yliopistoista ja siihen kuuluvat Kuvataideakatemia, Sibelius-Akatemia ja Teatterikorkeakoulu. Opiskelijoita meillä on noin 2 000, professoreita 60 ja henkilötyövuosia noin 700.