Palvelukoordinaattori tuotantopalveluihin

Haemme Taideyliopiston Sibelius-Akatemiaan

PALVELUKOORDINAATTORIA TUOTANTOPALVELUIHIN

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävä on kokoaikainen.

Koordinaattorina vastaat tuotantojen (konsertit, seminaarit, konferenssit, väitöstilaisuudet, jne.) toteutukseen liittyvien lisäpalveluiden kokonaisuudesta ja toteutuksesta. Vastuullasi on huolehtia, että tapahtumissa on paikalla tilaisuuden luonteeseen ja kokoon mitoitettu järjestyksenvalvonta sekä vahtimestari- ja naulakkopalvelu. Laadit toiminnan kokonaisuudesta vuosibudjetin ja seuraat sen toteutumista.  

Toimit konserttivahtimestareiden työnjohdollisena esihenkilönä. Vastaat konserttivahtimestareiden rekrytoinnista ja perehdyttämisestä sekä koordinoit ja kehität konserttivahtimestaritoimintaa kokonaisuudessaan. Vastaat konserttivahtimestareiden työvuorosuunnittelun periaatteista ja osaamisen kehittämisestä. Erityistä huomiota vaativat tuntityöntekijöiden tapahtumaturvallisuuteen liittyvät koulutukset, ja turvallisten toimintamallien jatkuva päivittäminen yhteistyössä tapahtumatilojen turvallisuudesta vastaavien toimijoiden kanssa. Tällä hetkellä konserttivahtimestaripooliin kuuluu noin 20 tuntityöntekijää.

Olet tärkeä yhteistyökumppani Musiikkitalon ja Pohjoisen Rautatiekadun toimipisteen palveluntarjoajille ja Taideyliopiston tilapalveluille. Tiedotat aktiivisesti eri sidosryhmiä poikkeustilanteista ja huomioitavista asioista. Osallistut Musiikkitalon palveluiden edustajien viikkotapaamisiin, sekä Taideyliopiston Pohjoisen Rautatiekadun toimipisteen palveluiden koordinaatiotapaamisiin. Huolehdit näistä tapaamisista nousseiden asioiden raportoinnista ja tiedottamisesta taiteellisen toiminnan palvelualueelle. Tuotat Taideyliopiston tilapalveluille tietoa saliympäristöön liittyvistä tarpeista sekä nostat esille ja neuvottelet heidän kanssaan muista erityistarpeista esim. poikkeuksellisiin aukioloaikoihin tai siivoukseen liittyen. Olet myös tärkeä linkki tapahtumatilojen yhteydessä toimivien ravintolapalveluiden tuottajiin. 

Lisäksi hoidat tarvittaessa muita tapahtumatoimintaan liittyviä perustehtäviä, kuten saleissa tapahtuvaan toimintaan liittyviä seuranta- ja ohjeistustehtäviä, kutsuvierasjärjestelyjä ja ovilipunmyynnin tehtäviä. Toimit myös ajoittain tuottajien tukena tai työparina tutkintoviikoilla, festivaaleilla, kesäkursseilla ja muissa vastaavissa tapahtumissa ja hoidat tarvittaessa Pohjoisen Rautatiekadun tilojen esittelyä ulosvuokrausasiakkaalle.

Koordinaattori työskentelee Sibelius-Akatemian taiteellisen toiminnan palvelualueella osana tuottajapalvelut -tiimiä. Palvelualueen muut tiimit ovat esitystekniikkapalvelut ja soitinpalvelut. Koordinaattori työskentelee palvelualueen kaikkien toimijoiden kanssa aktiivisessa yhteistyössä.

Tehtävän vaatimukset

  • Painotamme hyviä erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja palveluasennetta sekä rohkeutta tarttua toimeen asioiden hoitamiseksi lyhyelläkin varoitusajalla.
  • Toivomme aiempaa kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä.
  • Musiikkielämän ja siihen liittyvien traditioiden tuntemus edesauttaa tehtävässä onnistumista.
  • Odotamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulukoulutusta ja yleisimpien toimisto-ohjelmien sujuvaa käyttöä.
  • Työ edellyttää silloin tällöin mahdollisuutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin.
  • Työnkuva on moninainen ja edellyttääkin kykyä edistää useita tehtäviä samanaikaisesti.
  • Tehtävässä tarvitaan sujuvaa englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
  • Kokemus on tärkeää, mutta kaikkein tärkeintä on positiivinen ja kehitysmyönteinen asenne, jonka avulla teet muidenkin työpäivistä parempia.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset ja haastavat tehtävät taiteen uusimpien virtausten parissa. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen sekä joustavat työajat ja kattavan työterveyshuollon. Tehtävän palkkaus sijoittuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilökunnan vaativuustasolle 8 (palkka työsuhteen alkuvaiheessa noin 2850-3200 e/kk).

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi liitteineen pian, kuitenkin viimeistään 8.8.2021 sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta. Saat lähetyksen jälkeen vastaanottokuittauksen (kannattaa tarkistaa myös sähköpostin roskapostikansio käyttäjätunnusviestin osalta, jos viestiä ei ole saapuneissa viesteissä). Linkki työhakemuslomakkeelle: http://rekry.saima.fi/certiahome/aew.html?did=5600&lang=fi&job_id=11647&jc=34.

Lisätietoja

Lisätietoa tehtävästä antaa vastaava tuottaja Hans Tinell, puh. 040 710 4318 tai hans.tinell(at)uniarts.fi. Soittoaika 23.6. klo 9-10 ja 2.8. klo 14-16.


Tietoa meistä

Taideyliopisto on avoin taiteiden kohtauspaikka, rohkeiden uudistajien ja perinteen taitajien kriittinen yliopistoyhteisö. Muodostamme ainutlaatuisen ympäristön taiteilijana kasvamiseen ja vahvistamme taidetta ja sen muutosvoimaa. Taideyliopisto on yksi alansa johtavista yliopistoista ja siihen kuuluvat Kuvataideakatemia, Sibelius-Akatemia ja Teatterikorkeakoulu. Opiskelijoita meillä on noin 2 000, professoreita 60 ja henkilötyövuosia noin 700.