Opintopäällikkö

Haemme Taideyliopiston Sibelius-Akatemiaan

Opintopäällikköä

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Sibelius-Akatemian opintopalveluiden tehtävänä on tukea opiskelijoiden suunnitelmallista opiskelua ja tuottaa opetukseen ja opiskeluun liittyviä palveluita.

Opintopäällikkönä vastaat Sibelius-Akatemian opintopalveluiden toiminnasta ja akatemian opetuksen järjestämisen ja opiskelijavalinnan tukipalveluiden laadukkuudesta, ajantasaisuudesta ja tarkoituksenmukaisuudesta. Palvelukokonaisuuteen kuuluu mm. vuosittaisen opetustarjonnan, opetustilojen varausten, opiskelijoiden henkilökohtaisten opintosuunnitelmien ja opiskelijavalintaprosessin koordinointi ja resursointi sekä opiskeluun liittyvät hallintopäätökset. Opintopäällikkönä vastaat opintopalveluiden toiminnan suunnittelusta ja toimintabudjetista. Tiimissäsi työskentelee 21 työntekijää.

Teet läheistä yhteistyötä Taideyliopiston muiden akatemioiden ja yksiköiden opintopalveluista vastaavien kanssa ja osallistut koko yliopiston kehittämistoimintaan. Sibelius-Akatemian opintopalvelutiimi on mukana mm. Taideyliopiston opintotietojärjestelmän kehittämistyössä ja opiskelijoiden hyvinvointiryhmän toiminnassa. Sibelius-Akatemiassa läheisiä yhteistyökumppaneitasi ovat akateemiset ja muiden palvelualueiden esimiehet sekä akatemian johto.

Odotamme sinulta

 • usean vuoden kokemusta isomman kokonaisuuden johtamisesta ja esimiestyöstä
 • ymmärrystä ja kokemusta koulutusorganisaation toiminnan kokonaisuudesta
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyvää ruotsin kielen taitoa
 • erinomaisia organisointi-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
 • kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia sekä oma-aloitteista, systemaattista ja itsenäistä työskentelyotetta
 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Katsomme eduksi

kokemuksen

 • muutosprosessien johtamisesta
 • opintopalveluiden prosessien kehittämisestä
 • hallinto- ja/tai yliopistolain soveltamisesta sekä
 • musiikkialan koulutuksesta.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset ja haastavat tehtävät taiteen uusimpien virtausten parissa ja mielenkiintoisen työympäristön. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen, joustavat työajat sekä kattavan työterveyshuollon ja muita henkilöstöetuja. 

Työskentelet Taideyliopiston Sibelius-Akatemian Töölön kampuksella. Tehtävän tarkempi sisältö ja palkkaus määritellään valittavan henkilön koulutuksen ja työkokemuksen perusteella. Palkkauksessa noudatamme yliopistojen yleisen työehtosopimuksen muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön palkkausjärjestelmää. Palkkaus sijoittuu vaativuustasolle 12.

Hakeminen

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen pian, kuitenkin viimeistään 31.10.2021 klo 23:59 sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta. Saat lähetyksen jälkeen vastaanottokuittauksen (kannattaa tarkistaa myös sähköpostin roskapostikansio käyttäjätunnusviestin osalta, jos viestiä ei ole saapuneissa viesteissä).

Lisätietoja

 • Varadekaani Markus Utrio: ma 18.10.2021 klo 14-16, p. +358 50 401 3455
 • Palvelu- ja henkilöstöpäällikkö Heli Grönholm: ke 27.10. 2021 klo 9-10, p. +358 40 564 8213
 • Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@uniarts.fi

Tietoa meistä

Taideyliopisto on avoin taiteiden kohtauspaikka, rohkeiden uudistajien ja perinteen taitajien kriittinen yliopistoyhteisö. Muodostamme ainutlaatuisen ympäristön taiteilijana kasvamiseen ja vahvistamme taidetta ja sen muutosvoimaa. Taideyliopisto on yksi alansa johtavista yliopistoista ja siihen kuuluvat Kuvataideakatemia, Sibelius-Akatemia ja Teatterikorkeakoulu. Opiskelijoita meillä on noin 2 000, professoreita 60 ja henkilötyövuosia noin 700.