Opetussuunnitelmatyön projektipäällikkö

Haemme nyt Taideyliopistoon

opetussuunnitelmatyön projektipäällikköä

määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.5.2021-31.7.2024 (aloitus sopimuksen mukaan).

Taideyliopisto on käynnistänyt opetussuunnitelmahankkeen, jonka tähtää siihen, että uusien opetussuunnitelmien mukainen opetus käynnistyy akatemioissa syyslukukaudella 2024. Haemme nyt projektipäällikköä määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.5.2021-31.7.2024.

Projektipäällikön tehtävänä on

 • opetussuunnitelmatyöhankkeen toteutusaikataulun ja etenemisen hallinta ja kokonaiskoordinointi
 • akatemioissa tehtävän opetussuunnitelmatyön eri vaiheiden suunnittelun, toteutuksen ja arvioinnin vetäminen yhteen ja yhteistyön koordinointi.
 • hanketta koskevan viestinnän suunnittelu ja toteuttaminen.
 • opetussuunnitelmiin liittyvän tiedon analysointi ja sen hyödyntäminen
 • erikseen sovittavat asiantuntijatehtävät akatemioiden opetussuunnitelmien arvioinnissa ja kehittämisessä (määritellään valittavan henkilön erityisosaamisen mukaisesti).

Mitä odotamme

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää

 • kokemusta korkeakouluopetussuunnitelmatyön asiantuntijatehtävistä
 • opetussuunnitelmatyön tutkimuksen tuntemusta
 • vahvaa projektiosaamista, järjestelmällisyyttä ja priorisointitaitoja
 • oma-aloitteellisuutta sekä joustavaa ja positiivista työotetta
 • kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia itsenäisesti
 • kykyä synnyttää yhteistyötä ja verkostoja yliopiston sisällä sekä sidosryhmiin ja taiteen ammattikenttään.

Etsimällämme henkilöllä on vahvaa opetussuunnitelmatyön osaamista sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kyky tunnistaa olennainen. Tehtävä edellyttää taide- ja kulttuurialan koulutuksen tuntemusta, soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä erittäin hyvää suomen ja hyvää englannin kielen hallintaa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Eduksi katsomme korkeakoulupedagogisen koulutuksen ja/tai työkokemuksen.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan asiantuntijatehtävän taiteen uusimpien virtausten parissa. Tehtävässä pääset luomaan Taideyliopistoon uutta yhteistä opetussuunnitelmatyön toimintamallia sekä uudistamaan taidekoulutusta yhdessä akatemioidemme kanssa. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen, joustavat työajat sekä kattavan työterveyshuollon ja muita henkilöstöetuja.

Tehtävän palkkaus sijoittuu yliopistojen yleisen työehtosopimuksen vaativuustasolle 10, jolloin kokonaispalkka on noin 3700–4530 euroa riippuen henkilökohtaisesta palkanosasta.

Hakeminen

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen pian, kuitenkin viimeistään 20.4.2021 sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta. Saat lähetyksen jälkeen vastaanottokuittauksen (kannattaa tarkistaa myös sähköpostin roskapostikansio käyttäjätunnusviestin osalta, jos viestiä ei ole saapuneissa viesteissä).

Tiedustelut

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Sanna Takala tiistaina 13.4. klo 14:30-15:30, puh. 040 710 4399.

 


Tietoa meistä

Taideyliopisto on avoin taiteiden kohtauspaikka, rohkeiden uudistajien ja perinteen taitajien kriittinen yliopistoyhteisö. Muodostamme ainutlaatuisen ympäristön taiteilijana kasvamiseen ja vahvistamme taidetta ja sen muutosvoimaa. Taideyliopisto on yksi alansa johtavista yliopistoista ja siihen kuuluvat Kuvataideakatemia, Sibelius-Akatemia ja Teatterikorkeakoulu. Opiskelijoita meillä on noin 2 000, professoreita 60 ja henkilötyövuosia noin 700.