Monimuoto-opetuksen asiantuntija

Haemme nyt Taideyliopistoon

monimuoto-opetuksen asiantuntijaa

opetusteknologian kehittämishankkeeseen ajalle 1.10.2021-31.12.2024

Taideyliopisto on käynnistänyt opetusteknologiahankkeen (2021–2024), jonka tavoitteena on kehittää opetusteknologisia palveluita, taidealojen monimuotopedagogiikkaa sekä opetushenkilöstön pedagogista osaamista.

Monimuoto-opetuksen asiantuntijana toimit oppimisalustan palvelutiimissä, joka vastaa Moodle -oppimisalustan kehittämisestä ja käytön tuesta. Toimit oppimisalustan ja muiden opetuksessa käytettävien palveluiden pääkäyttäjänä, tuet Taideyliopiston opettajia oppimisalustan käytössä ja pedagogisessa kehittämisessä, suunnittelet ja toteutat henkilöstön koulutusta ja osallistut opetusteknologisten palveluiden kokonaisuuden kehittämiseen.

Mitä odotamme

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää

  • vahvaa kokemusta monimuoto-oppimisen ja -opettamisen palvelu- ja kehittämistehtävistä
  • moodlen kehittämisosaamista
  • taiteen korkeakouluopetuksen ja -pedagogiikan tuntemusta
  • kokemusta palveluiden kehittämisestä
  • oma-aloitteellisuutta sekä joustavaa ja positiivista asiakaspalveluotetta
  • vahvoja tiimityötaitoja
  • kykyä synnyttää yhteistyötä ja verkostoja yliopiston sisällä.

Etsimämme henkilö on opetusteknologian ja monimuotopedagogiikan moniopettelija, jolla on erinomaiset viestintätaidot. Tehtävä edellyttää taide- ja kulttuurialan koulutuksen tuntemusta, soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä erittäin hyvää suomen ja hyvää englannin kielen hallintaa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan näköalatehtävän taidealan yliopisto-opetuksen keskiössä. Tehtävässä pääset luomaan Taideyliopistoon uutta palvelukokonaisuutta sekä työskentelemään läheisessä yhteistyössä Taideyliopiston opettajien kanssa. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen, joustavat työajat sekä kattavan työterveyshuollon ja muita henkilöstöetuja.

Tehtävän palkkaus sijoittuu yliopistojen yleisen työehtosopimuksen muun henkilöstön vaativuustasolle 9, jolloin kokonaispalkka on n. 3200–3500 euroa riippuen henkilökohtaisesta palkanosasta.

Hakeminen

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi liitteineen pian, kuitenkin viimeistään 24.9.2021 Taideyliopiston sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta. Saat lähetyksen jälkeen vastaanottokuittauksen (kannattaa tarkistaa myös sähköpostin roskapostikansio käyttäjätunnusviestin osalta, jos viestiä ei ole saapuneissa viesteissä).

Tiedustelut

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Sanna Takala, 30.8. klo 15–16, 8.9. klo 11–12 tai 21.9. klo 11-12, puh. 040 710 4399.


Tietoa meistä

Taideyliopisto on avoin taiteiden kohtauspaikka, rohkeiden uudistajien ja perinteen taitajien kriittinen yliopistoyhteisö. Muodostamme ainutlaatuisen ympäristön taiteilijana kasvamiseen ja vahvistamme taidetta ja sen muutosvoimaa. Taideyliopisto on yksi alansa johtavista yliopistoista ja siihen kuuluvat Kuvataideakatemia, Sibelius-Akatemia ja Teatterikorkeakoulu. Opiskelijoita meillä on noin 2 000, professoreita 60 ja henkilötyövuosia noin 700.