Harjoittelija

Taideyliopiston Kuvataideakatemia on kansainvälinen näköalapaikka nykytaiteeseen ja nykytaiteilijoiden kouluttamiseen.

Haemme nyt

korkeakouluharjoittelijaa

esimerkiksi taiteen- tai kulttuurintutkimuksen opiskelija, 3 kk ajalle 1.3.-31.5.2023 (tai sopimuksen mukaan).

Harjoittelijan tehtävät:

  • avustaminen Kuvataideakatemian opiskelijavalinnoissa. Työ on monipuolista ja käytännönläheistä; harjoittelijana pääset mm. avustamaan arviointiryhmiä työssään, järjestämään toukokuussa pidettävää valintakurssia, suunnittelemaan aikatauluja sekä avustamaan hakijaneuvonnassa 
  • muita akatemian opintopalveluiden avustavia tehtäviä

Miksi meille?

Työssäsi pääset osaksi ainutlaatuista työympäristöä taiteen koulutuksen, tutkimuksen ja kehittämisen parissa. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän sekä innostuneen ja kehittämishenkisen tiimin tuen. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen, joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet, monipuolisen tarjonnan yliopiston omia taide- ja kulttuuritapahtumia sekä kattavan työterveyshuollon ja muita henkilöstöetuja.

Mitä odotamme sinulta?

  • erinomainen suomen, hyvä englannin kielen taito sekä tyydyttävä ruotsin kielen taito 
  • hyvät tietotekniset perustaidot ja valmius oppia opintohallinnon tietojärjestelmiä 
  • hyvät yhteistyö-, koordinointi- ja viestintätaidot 
  • kiinnostus kuvataiteeseen, sen tutkimiseen ja opettamiseen 
  • kyky itsenäiseen työskentelyyn 
  • palveluhenkisyys

Harjoittelun toivottu ajankohta

Kolmen kuukauden jakso 1.3.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus

Työharjoittelusta maksetaan 1283 euron (v. 2022) harjoittelijan kuukausipalkka. Työ on kokoaikainen.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää viimeistään 6.12.2022 klo 23.59 (UTC +2) Taideyliopiston sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta. Liitä hakemukseesi ansioluettelo. Saat lähetyksen jälkeen vastaanottokuittauksen (kannattaa tarkistaa myös sähköpostin roskapostikansio käyttäjätunnusviestin osalta, jos viestiä ei ole saapuneissa viesteissä).

Tiedustelut 

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelija Ella Anttila, etunimi.sukunimi@uniarts.fi , p. 050 4070744, tai opintopalveluiden asiantuntija Emma Savolainen etunimi.sukunimi@uniarts.fi, p. 050 4488535 

 


Tietoa meistä

Taideyliopisto on avoin taiteiden kohtauspaikka, rohkeiden uudistajien ja perinteen taitajien kriittinen yliopistoyhteisö. Muodostamme ainutlaatuisen ympäristön taiteilijana kasvamiseen ja vahvistamme taidetta ja sen muutosvoimaa. Taideyliopisto on yksi alansa johtavista yliopistoista ja siihen kuuluvat Kuvataideakatemia, Sibelius-Akatemia ja Teatterikorkeakoulu. Opiskelijoita meillä on noin 2 000, professoreita 60 ja henkilötyövuosia noin 700.