AV-mestari

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta? Taideyliopistossa olet osa moniäänistä yhteisöämme, joka toimii taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälisenä suunnannäyttäjänä.

 

Haemme nyt Taideyliopiston Kuvataideakatemian teknisiin palveluihin osaavaa ja energistä

AV-mestaria.

Kuvataideakatemia siirtyy Taideyliopiston Sörnäisten kampukselle valmistuvaan uuteen rakennukseen syksyllä 2021. AV-mestari vastaa Tila-aikataiteiden opetusalueen av-työympäristön suunnittelusta ja kehittämisestä yhdessä opettajakunnan kanssa, valmistelee sen investointeja ja hankintoja sekä uudisrakennuksen varusteluvaiheessa että toiminnan vakiinnuttua uusiin tiloihin. AV-mestari osallistuu myös uuden rakennuksen muuta av-varustelua suunnitteleviin sekä toimintatapoja laativiin työryhmiin.

Tehtävään kuuluu Kuvataideakatemian av-laitteistojen käytön ja kuvan post productionin tekninen tuki sekä Tila-aikataiteiden opetusalueen kurssijärjestelyjä. AV-mestari osallistuu myös av-lainaamon toimintaan.

Mitä toivomme sinulta?

Etsimme tiimipelaajaa, jolla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja jolla on tehtävään soveltuva – vähintään AMK-tasoinen koulutus. Edellytämme hakijalta av-tuotantojen kuvan ja äänen jälkikäsittelyprosessin tuntemusta ja erityisesti kuvaeditointiohjelmisto-osaamista.

Hakijan eduksi katsotaan

  • nykyaikaisen esitystekniikan tuntemus
  • B- tai C-ajokortti
  • nykytaiteen sekä näyttelykäytäntöjen tuntemus

Olet etsimämme henkilö, jos kommunikoit sujuvasti ammattiasioissa suomeksi ja englanniksi, olet kotonasi taideoppilaitoksen ei aina niin suoraviivaisessa ja tilanteen mukaan muuntuvassa toimintaympäristössä.

 

Työsuhteen luonne ja palkkaus

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva alkaen viimeistään 1.10.2020. Sen palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuuskehikon tasoon 7-8. Tämän lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköisen e-rekrytointijärjestelmämme kautta tästä viimeistään perjantaina 14.08.2020.

Tiedustelut

Tiedusteluihin vastaa sähköpostitse teknisten palveluiden päällikkö Samppa Murtomäki 3.8.2020 alkaen.
Hakemusteknisissä kysymyksissä voit olla yhteydessä henkilöstöasiantuntija Leena-Kaisa Paanaseen 3.8.2020 alkaen.
Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@uniarts.fi.


Tietoa meistä

Taideyliopisto on avoin taiteiden kohtauspaikka, rohkeiden uudistajien ja perinteen taitajien kriittinen yliopistoyhteisö. Muodostamme ainutlaatuisen ympäristön taiteilijana kasvamiseen javahvistamme taidetta ja sen muutosvoimaa. Taideyliopisto on yksi maailman johtavia esittävän taiteen yliopistoja ja siihen kuuluvat Kuvataideakatemia, Sibelius-Akatemia ja Teatterikorkeakoulu. Opiskelijoita meillä on noin 2 000, professoreita 60 ja henkilötyövuosia noin 700.