Assistentti, vuorotteluvapaan sijaisuus

Taideyliopiston Sibelius-Akatemia hakee

assistenttia opintopalveluihin

avustamaan akatemian opetukseen ja opiskeluun liittyvissä palvelussa sekä muissa operatiivisissa tehtävissä. Tehtävä on määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus, jonka arvioitu kesto on 10.1.2022 – 8.7.2022.

Opintopalveluiden assistenttina teet moninaisia opintopalveluiden toiminnan vuosikelloon ja kehittämishankkeisiin liittyviä avustavia tehtäviä. Tehtäväsi voivat linkittyä esimerkiksi opetussuunnitelman uudistustyöhön, Peppi-opintotietojärjestelmän käyttöönottoon, opiskelijoiden valintaprosessin valmisteluun ja läpivientiin sekä nuorisokoulutuksen järjestelyihin. Työskentelet 21 työntekijän opintopalvelutiimissä ja teet roolissasi yhteistyötä useamman lähikollegasi kanssa.

Odotamme, että sinulla on hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot. Olet työskentelyotteeltasi järjestelmällinen ja huolellinen. Tartut toimeen ja olet tarvittaessa aloitteellinen asioiden edistämisessä. Olet myös tottunut käyttämään erilaisia tietojärjestelmiä. Toimintaympäristömme on kansainvälinen, joten toivomme sujuvaa kommunikointia niin suomeksi kuin englanniksi. Opintopalveluiden toiminnan aiempi tuntemus katsotaan tehtävässä eduksi.

Miksi meille?

Työssäsi pääset osaksi ainutlaatuista työympäristöä taiteen koulutuksen ja tutkimuksen parissa. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ja innostuneen organisaation tuen. Lisäksi tarjoamme joustavat työajat, kattavat työterveyshuollon palvelut sekä monipuolisen tarjonnan yliopiston omia taide- ja kulttuuritapahtumia. Työskentelysi tulee sijoittumaan pääasiallisesti Taideyliopiston Töölön kampukselle.

 Palkkauksessa noudatamme yliopistojen työehtosopimuksen mukaista palkkausjärjestelmää, jossa tehtävä sijoittuu vaativuustasolle 6. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanlisää. Kokonaispalkka työsuhteen alkaessa on 2 300-2 450 € /kk.

Hakeminen

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi liitteineen sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian (käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana), kuitenkin viimeistään 10.12.2021 klo 23.59. Tarkistathan myös ennen hakemista, että täytät vuorotteluvapaan sijaisen ehdot.


Tietoa meistä

Taideyliopisto on avoin taiteiden kohtauspaikka, rohkeiden uudistajien ja perinteen taitajien kriittinen yliopistoyhteisö. Muodostamme ainutlaatuisen ympäristön taiteilijana kasvamiseen ja vahvistamme taidetta ja sen muutosvoimaa. Taideyliopisto on yksi alansa johtavista yliopistoista ja siihen kuuluvat Kuvataideakatemia, Sibelius-Akatemia ja Teatterikorkeakoulu. Opiskelijoita meillä on noin 2 000, professoreita 60 ja henkilötyövuosia noin 700.