Asiantuntija

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta? Taideyliopistossa olet osa moniäänistä yhteisöämme, joka toimii taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälisenä suunnannäyttäjänä. Etsimme nyt joukkoomme

 Asiantuntijaa

vastaamaan kansainvälisen tutkimuksen arvioinnin valmistelusta ja toteutuksesta yhteistyössä arvioinnin ohjausryhmän ja arviointitiimin kanssa.

Työsuhde on määräaikainen ajalla 1.12.2020–31.5.2022 ja sijoittuu Taideyliopiston tutkimuspalveluihin.

Tehtävässä pääset kehittämään uudenlaista, taideyliopistoon soveltuvaa arviointikonseptia sekä osallistumaan laaja-alaisesti arvioinnin toteutukseen. Työssäsi osallistut mm. seuraavien tehtävien hoitamiseen:

  • Tutkimuksen kokonaisarvioinnin suunnittelu
  • Tiedonkeruu ja arviointipaneelille toimitettavien materiaalien koostaminen yhteistyössä tutkijayhteisön kanssa
  • Arviointia koskeva sisäinen viestintä
  • Arviointivierailun käytännön toteutus
  • Tulosten raportointi

Tehtävään valittavalta edellytetään kokemusta arviointitoiminnasta, ylempää korkeakoulututkintoa, erinomaista kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa sekä tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää erinomaisia yhteistyö- ja esiintymistaitoja ja paineensietokykyä, aktiivista ja itsenäistä työotetta sekä kykyä organisoida laajoja kokonaisuuksia ja soveltaa arviointiin liittyvää osaamista erilaisiin toimintaympäristöihin.

Eduksi katsotaan yliopistomaailman tuntemus.

Miksi meille?

Työssäsi pääset osaksi ainutlaatuista työympäristöä taiteen koulutuksen ja tutkimuksen parissa. Tarjoamme moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuksia monipuoliseen osaamisen kehittämiseen. Lisäksi tarjoamme joustavat työajat, kattavat työterveyshuollon palvelut sekä laajan tarjonnan yliopiston omia taide- ja kulttuuritapahtumia.

Palkkauksessa noudatamme yliopistojen työehtosopimuksen mukaista palkkausjärjestelmää. Asiantuntijatehtävä sijoittuu vaativuustasolle 10 (kokonaispalkka työsuhteen alkaessa 3500–4000 euroa).

Hakeminen

Tehtäviä haetaan sähköisessä rekrytointijärjestelmässä. Viimeinen hakupäivä on 5.10.2020.

–        Hae asiantuntijatehtävää [linkki hakuun]

Lisätietoja tehtävästä antavat:

tutkimuksen arvioinnin projektipäällikkö Riikka Palonkorpi, puh. 050 438 2789, riikka.palonkorpi(at)uniarts.fi

tutkimuspalvelupäällikkö Merja Sagulin, puh. 050 590 6797, merja.sagulin(at)uniarts.fi.

 

www.uniarts.fi


Tietoa meistä

Taideyliopisto on avoin taiteiden kohtauspaikka, rohkeiden uudistajien ja perinteen taitajien kriittinen yliopistoyhteisö. Muodostamme ainutlaatuisen ympäristön taiteilijana kasvamiseen javahvistamme taidetta ja sen muutosvoimaa. Taideyliopisto on yksi maailman johtavia esittävän taiteen yliopistoja ja siihen kuuluvat Kuvataideakatemia, Sibelius-Akatemia ja Teatterikorkeakoulu. Opiskelijoita meillä on noin 2 000, professoreita 60 ja henkilötyövuosia noin 700.