Kesä ja konsertit! – Taideyliopiston Sibelius-Akatemian kesän tapahtumat on julkaistu

Media: 
|

Kesällä ei lomailla! Tai ainakin näin saattaa ajatella, kun katsoo Taideyliopiston Sibelius-Akatemian kesän tarjontaa. Kesä-syyskuun ohjelma on juuri julkaistu, ja tarjolla on runsas tapahtumatarjonta.

Tänä kesänä ensimmäistä kertaa järjestettävä Sibelius Summer Academy -kesäakatemia on osaltaan rikastuttamassa tapahtumatarjontaa.

Kesän nuoret taiteilijat -sarjassa soi barokkisello, piano, sello ja viola da gamba

Media: 
|

Kesän nuoret taiteilijat -konserttisarja tulee taas! Sarja esittelee vastikään valmistuneita ja opinnoissaan erinomaisesti menestyneitä Taideyliopiston Sibelius-Akatemian opiskelijoita.

Elokuun 31. päivä sarjassa esiintyy viola da gambaa soittava Maija Lampela. Konsertissa kuullaan sekä harvinaisempaa englantilaista viola da gamballe sävellettyjä musiikkia että sävellyksiä soittimen kultakaudelta.

Jere Haakana Varjosto konsertoi Seinäjoella

Media: 
Photo: Terho Aalto
|

Suomeen ja Viroon ulottuvalla kiertueella julkaistaan yhtyeen debyttilevy.

Rockin ja jazzin hedelmällisessä välimaastossa operoiva Jere Haakana Varjosto esiintyy toukokuussa kymmenellä paikkakunnalla Suomessa ja Virossa. Yhtyeen Seinäjoen konsertin järjestää Taideyliopiston Sibelius-Akatemian Seinäjoen yksikkö. Konsertti toimii hyvänä valmistautumisena kesäkuussa vietettävään Sibis Jazz Campiin, jonka opettajakunnassa on mukana yhtyeen jäseniä.

Asiasanat

UCSB Dance Companyn vieraileva esitys Teatterikorkeakoulussa

Media: 
Photo: UCSB Dance Company
|

UCSB Dance Company vierailee Teatterikorkeakoululla. Delila Moseleyn luotsaaman ryhmän avoin näytös pidetään torstaina 25.4. klo 18:30 luokassa 709, osoitteessa Haapaniemenkatu 6.

USCB Dance Company on Kalifornian yliopistossa, Santa Barbarassa toimiva puoliammatillinen tanssiryhmä, jossa kohta valmistuvat tanssitaiteen opiskelijat tekevät esityksiä ammattikoreografien johdolla. USCB Dance Company on kiertänyt esityksillään läntisen USA:n alueella, Euroopassa ja Kiinassa.

"Esiintyminen on olennainen osa opintoja" – kitarafestivaalilla 10.–14.4. kaikki Sibelius-Akatemian kitaristit esiintyvät

Media: 
Photo: Maarit Kytöharju
|

Sibelius Academy Guitar Festival tarjoaa läpileikkauksen Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa kitaransoiton parissa tehtävään työhön. 

Festivaali järjestetään nyt toista kertaa. Alun perin tapahtuma syntyi Taideyliopiston Sibelius-Akatemian kitaran vastuulehtori Ismo Eskelisen ideasta tuoda korkeatasoiset tasosuorituskonsertit yhteen.

Sivut