Vaihto-opiskelijat: Taideyliopiston opetus huipputasoa

Taideyliopistossa opiskelijavaihdossa olleet opiskelijat ovat saamansa opetuksen laatuun erittäin tyytyväisiä, käy ilmi kansainväliseen vaihto-ohjelmaan osallistuneiden opiskelijoiden palautteesta. Taideyliopisto sijoittuu annetun palautteen perusteella suomalaisista yliopistoista ensimmäiseksi kategorioissa ”Korkein tyytyväisyys opetuksen laatuun” ja ”Korkein tyytyväisyys kurssien laatuun”.

Taideyliopisto sijoittuu palautteen perusteella kolmen parhaan suomalaisyliopiston kärkeen myös kategoriassa, jossa mitattiin vaihto-opiskelijoiden kokonaistyytyväisyyttä opiskelijavaihtoaikaansa.

Tulokset perustuvat Erasmus+ -ohjelmaan osallistuneiden vaihto-opiskelijoiden vuosina 2015–2016 täyttämiin osallistujaraportteihin. Niitä esiteltiin Opetushallituksen (ent. CIMO) huhtikuun lopussa järjestämässä Erasmus+ -koordinaattoripäivässä.

Myös Taideyliopistosta muihin eurooppalaisiin korkeakouluihin vaihto-opiskelijaksi lähteneet opiskelijat antavat hyvät pisteet vaihtokokemukselleen. He ovat Suomen tyytyväisimpiä kotiyliopistoltaan saamaansa hallinnolliseen tukeen.

Kaiken kaikkiaan Suomeen saapuvat vaihto-opiskelijat ovat Erasmus+-osallistujaraporttien mukaan hyvin tyytyväisiä täällä saamansa opetuksen laatuun ja vaihtokokemukseensa.

Erasmus+ on Euroopan unionin koulutus-, nuoriso- ja urheiluohjelma, jossa ovat mukana EU-maat, Norja, Islanti, Liechtenstein, Turkki ja Makedonia. Ohjelmasta voi hakea apurahaa ulkomailla opiskeluun, harjoitteluun tai työskentelyyn.

Lue lisää palautteesta Opetushallituksen verkkosivustolta.