Poeettinen arkeologia: Parakit, 2016.

Kuvataideakatemian tapahtumia Taiteiden yössä

Tänään Helsingissä vietetään Taiteiden yötä, ja Kuvataideakatemian gallerioissa on pidennetyt aukioloajat klo 21 asti. Tule tapaamaan taiteilijoita!

Exhibition Laboratoryssa (Merimiehenkatu 36) Kuvataideakatemian post doc -tutkimusta esittelevä Deutsches Lager ja muita post doc -juttuja -näyttely on avoinna klo 21 asti. Kuvataideakatemian vastavalittu tuleva dekaani Jan Kaila on paikalla ja kertoo Poeettinen arkeologia -työryhmän Deutsches Lager -projektista, jossa on taiteellisen tutkimuksen keinoin tutkittu toisen maailmansodan aikaista Hangon Tulliniemellä sijainnutta kauttakulkuleiriä. Muita näyttelyn teoksia ovat Petri Kaverman Kirstu – norsunluutornista galleriaan -kokonaisuus ja gallerian yläkerrassa Jyrki Siukosen Sillan kuvaus. Lue lisää näyttelystä.

Project Roomissa (Lönnrotinkatu 35) Paulon Säätiön kutsunäyttely, Camille Auerin Antiphallic Dick on avoinna klo 21 asti, ja taiteilija on niinikään paikalla näyttelyssä. Lue lisää näyttelystä täältä. Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/141425713095500/?

Vapaan Taiteen Tilassa (Vilhonvuorenkatu 15) on viimeistä päivää avoinna Systeemit IV / Systems IV klo 21 asti. Neljättä kertaa järjestettävän kurssinäyttelyn taustalla on ajatus taideteoksesta erilaisten taiteellisten käytäntöjen risteymänä. Esillä pääasiassa videota ja installaatioita neljältä Kuvataideakatemian opiskelijalta. Lue lisää täältä. Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/160983337810549/?