IssueX:lle kultaa ja kunniamainintoja

Taideyliopiston IssueX voitti kultaa ja sai lisäksi kaksi kunniamainintaa media-alan mittavimmassa Eddie & Ozzie Awards -kilpailussa, jonka järjestää amerikkalainen media-alan ja lehtikustantamisen ammattilehti Folio.

IssueX voitti Ozzie Awards -kultaa valokuvauksensa tasosta alle kuusi kertaa vuodessa ilmestyvien yleishyödyllisten asiakaslehtien sarjassa. Lisäksi IssueX sai Ozzie Awards -kunniamaininnan kansikuvadesign-sarjassa (cover design) ja Eddie Awards -kunniamaininnan koko lehtisisältönsä (full issue) laadusta.

Eddie Awards -kategoriassa palkitaan sisällön korkeasta laadusta (editorial excellence) ja Ozzie Awards -kategoria keskittyy designin korkeaan laatuun (excellence in magazine design).

IssueX osallistui Eddie & Ozzie Awards -kilpaan vuoden ensimmäisellä numerolla, jonka teemana oli kritiikki. Kilpailuun osallistui yli 2 800 ehdokasta ja kisassa jaettiin yli 230 tunnustusta. Suurin osa Eddie & Ozzie Awards -tunnustuksista keskittyi perinteisiin painettuihin lehtiin. Kilvassa palkittiin myös yli 60 verkkolehteä tai vastaavaa digitaalista toteutusta tai sovellusta. Palkintotilaisuus pidettiin joulukuun alkupuolella New Yorkissa The Yale Clubissa.

IssueX-lehteä tekee yhteistyössä Taideyliopiston viestinnän kanssa Otavamedia Asiakasviestintä. Lehden päätoimittajana on Taideyliopiston rehtori Tiina Rosenberg ja toimituspäällikkönä on viestintäpäällikkö Laura Manninen. Otavamediasta lehden key account managerina ja tuottajana on Mauri Kaarre ja lehden AD:na on tiimi-AD Ari Hirvonen.   

Asiasanat