Instituutiot uusimman Musiikkikasvatus-lehden numeron teemana

Musiikkikasvatus-lehden (Finnish Journal of Music Education) tuorein numero on ilmestynyt ja sen teemana on instituutio. Artikkeleissa käsitellään muun muassa eurooppalaisten musiikkikorkeakoulujen itselleen määrittelemiä missioita. Lehdessä luodaan myös katsaus Cultural Diversity in Music Education -konferenssiin Nepalissa 29.3.–1.4. 2017 sekä Helsingin Musiikkitalossa 29.9.2016 järjestettyyn The World of Possibility in the Music Classroom: Constructivism and Embodiment as Student-Centered Approaches to Learning -symposiumiin. 

Musiikkikasvatus-lehti (Finnish Journal of Music Education) on kaksi kertaa vuodessa julkaistava musiikkikasvatuksen alan tutkimusjulkaisu, joka sisältää tieteellisiä ja käytäntöön liittyviä artikkeleita, katsauksia, puheenvuoroja, ajankohtaisiin tapahtumiin ja asioihin liittyviä kirjoituksia, kirjallisuusarviointeja ja väitöslectioita. Lehteä julkaisevat Taideyliopiston Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen, jazzin ja kansanmusiikin osasto ja Suomen Taidekasvatuksen Tutkimusseura.

Lehden päätoimittajana toimii professori Heidi Westerlund ja vastaavana toimittajana lehtori Marja Heimonen. Toimituskunnan muut jäsenet ovat Eeva Anttila (Taidekasvatuksen Tutkimusseura), Sidsel Karlsen (Hedmark University College, Norway), Juha Ojala (Oulun yliopisto), Jukka Louhivuori (Jyväskylän yliopisto), Heikki Ruismäki (Helsingin yliopisto) sekä Lauri Väkevä (Taideyliopiston Sibelius-Akatemia).

Lehden voi tilata sähköpostitse osoitteesta fjme@uniarts.fi (ulkomaille tilattuna hinta 35 €/vsk. sis. alv, Suomeen tilattuna 30 €/vsk [sis. alv], opisk. 17 €/vsk [sis. alv]). Irtonumeroita myy Ostinato. Lehti on RILM-tietokannassa ja sen vanhempia numeroita on luettavissa selailtavana verkkoversiona verkkosivuilla osoitteessa http://sites.uniarts.fi/web/fjme.

Lisätietoja:
Vastaava toimittaja Marja Heimonen
marja.heimonen@uniarts.fi

https://sites.uniarts.fi/web/fjme/home