AVOIMET TYÖPAIKAT

Taideyliopisto on taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälinen suunnannäyttäjä, jonka laaja taidealojen koulutustarjonta ja uutta luova opetuksen ja tutkimuksen vuoropuhelu tekevät siitä kansainvälisesti ainutlaatuisen yliopiston. Taideyliopistossa olet osa moniarvoista ja elävää yhteisöä, joka vaalii perinteitä ja tuo yhteiskuntaan uusia näkökulmia ja energiaa. 

Tuottajaharjoittelija Kuvataideakatemiaan

Julkaistu Ti, 15/11/2016 - 13:19
Kuvataideakatemia

Oletko kiinnostunut kuvataiteesta, näyttelyjen tuottamisesta ja yhteistyöstä tulevaisuuden taiteilijanimien kanssa?

Tarjolla on kiinnostava ja monipuolinen tehtävä tuottajaharjoittelijalle maan korkeinta kuvataiteen opetusta tarjoavassa Taideyliopistossa noin 13.2.-12.5.2017 väliseksi ajaksi.

Taideyliopiston Kuvataideakatemian näyttelyvuoden jokakeväinen kohokohta on Kuvan Kevät -maisterinäyttely, johon osallistuu keväällä 2017 kaikkiaan 47 valmistuvaa kuvataiteilijaa. Näyttely järjestetään Kuvataideakatemian omissa näyttelytiloissa Helsingin Punavuoressa sekä muissa keskeisissä näyttelytiloissa keskustan alueella 6.–28. toukokuuta 2017.

Tuottajaharjoittelijana toimit osana laajan ryhmänäyttelyn tuotantotiimiä. Tehtäviisi kuuluu avustavien tuotantotehtävien lisäksi yhteydenpitoa taiteilijoihin ja tavarantoimittajiin sekä viestintään liittyviä töitä kuten näyttelyn viestintäkanavien päivitystä ja teoslistojen laatimista. Kuvan Kevät on erinomainen oppimisympäristö suuren ryhmänäyttelyn tuotantoprosessista.

Toivomme tuottajaharjoittelijalta reippautta ja oma-aloitteisuutta, tietoteknistä osaamista (Word, Excel, InDesign), luovuutta, englanninkielen taitoa ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä kiinnostusta kuvataiteen kenttään ja näyttelytoimintaan.

Toivottu harjoittelujakso sijoittuu keväälle 2017 mielellään helmi-toukokuulle 3-5 päivää viikossa. Työharjoittelusta maksetaan työharjoittelupalkkaa.

Lisätietoja ja yhteydenotot: tuottaja Anni Anttonen ( )

Lähetä CV ja hakemus yhtenä pdf-tiedostona 16.12. mennessä osoitteeseen

www.kuvankevat.fi

https://www.facebook.com/kuvankevat/

https://twitter.com/KuvanKevat

#kuvankevät