Avoimet työpaikat

Taideyliopisto on taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälinen suunnannäyttäjä, jonka laaja taidealojen koulutustarjonta ja uutta luova opetuksen ja tutkimuksen vuoropuhelu tekevät siitä kansainvälisesti ainutlaatuisen yliopiston. Taideyliopistossa olet osa moniarvoista ja elävää yhteisöä, joka vaalii perinteitä ja tuo yhteiskuntaan uusia näkökulmia ja energiaa. 

Postdoc-tutkijoita CfARiin

Julkaistu Pe, 29/12/2017 - 10:00
Taideyliopisto
Hakuaika päättyy 08.02.2018 15:00

Taideyliopisto on taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälinen suunnannäyttäjä, joka vahvistaa taidetta yhteiskuntaa uudistavana voimana. Taideyliopiston laaja taidealojen koulutustarjonta ja uutta luova opetuksen ja tutkimuksen vuoropuhelu tekevät Taideyliopistosta kansainvälisesti ainutlaatuisen yliopiston. 

Taideyliopistossa olet osa moniarvoista ja elävää yhteisöä, joka vaalii perinteitä ja tuo yhteiskuntaan uusia näkökulmia ja energiaa. Taideyliopisto aloitti toimintansa vuoden 2013 alussa, kun Kuvataideakatemia, Sibelius-Akatemia ja Teatterikorkeakoulu yhdistyivät.

 

Taiteellisen tutkimuksen keskus CfAR on yksi Taideyliopiston Taideyliopiston tutkimuksen fokusalueiden kolmesta keskuksesta. CfARin tehtävänä on kehittää alansa postdoc-tutkimusta. CfARin vuosi 2018 on hyvin aktiivinen – toteutamme vuoden aikana useita uusia avauksia, ja nyt käynnistyvä tutkijahaku on näistä ensimmäinen. 

Haemme CfARiin

NELJÄÄ POSTDOC-TUTKIJAA

lyhyisiin, neljän kuukauden työsuhteisiin. Aloitus on mahdollinen 1.3.2018 alkaen. Sovimme tehtäväjakson sijoittumisesta vuodelle 2018 jokaisen valitun kanssa erikseen.

CfAR-tutkijana tehtävänäsi on valmistella henkilökohtainen tai kollektiivinen taiteellisen tutkimuksen hanke-/rahoitushakemus Taideyliopistossa toteutettavaa hanketta varten sekä työstää yksi vertaisarvioitava tutkimusjulkaisu. Saat hankehakemuksen tekemiseen tukea Taideyliopiston tutkimuspalveluista. Lisäksi osallistut erikseen sopien CfARin muuhun toimintaan.

Voit hakea tehtävää, mikäli sinulla on soveltuva tohtorin tutkinto kotimaisesta tai ulkomaisesta yliopistosta. Jos tulet valituksi, sovimme kanssasi työsuhteen jaksotuksesta – työsuhteen kuukausien ei tarvitse olla peräkkäisiä, mutta niiden tulee sijoittua vuodelle 2018. Halutessasi voit työskennellä myös osa-aikaisessa työsuhteessa. Tehtävän palkka on 3 600 € / kk. Mikäli työsuhteesi aikana tehtävä rahoitushakemus johtaa läpi menevään hankkeeseen, teemme kanssasi jatkosopimuksen.

Hakeminen

Pyydämme sinua toimittamaan meille hakemuksen, johon sisältyy seuraavat dokumentit:

  • motivaatiokirje (1 sivu)
  • alustava tutkimussuunnitelma, josta käy ilmi tutkimuksen ala, aihe, arvio hankkeen mittasuhteista, toteuttamisaikataulusta, sen vaatimista materiaalisista, teknisistä ja taloudellisista resursseista, mahdollisista henkilöresursseista sekä mahdollisista yhteistyötahoista (max.4 sivua)
  • julkaisuluettelo ja/tai taiteellinen portfolio.

Lähetä hakemuksesi liitteineen viimeistään 8.2.2018 klo 15.00 sähköpostitse yhtenä pdf-tiedostona Taideyliopiston kirjaamoon osoitteella kirjaamo(at)uniarts.fi otsikolla ”CfAR-tutkija”. Saat lähetyksen jälkeen vastaanottoviestin lähetyssähköpostiosoitteeseen.

Tiedustelut

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä professori Esa Kirkkopeltoon, esa.kirkkopelto(at)uniarts.fi. Hakemiseen tai hakuprosessiin liittyviin kysymyksiin vastaa HR-suunnittelija Anne Kilpeläinen, anne.kilpelainen(at)uniarts.fi. Vastaamme kysymyksiisi tammikuussa 2018.