Avoimet työpaikat

Taideyliopisto on taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälinen suunnannäyttäjä, jonka laaja taidealojen koulutustarjonta ja uutta luova opetuksen ja tutkimuksen vuoropuhelu tekevät siitä kansainvälisesti ainutlaatuisen yliopiston. Taideyliopistossa olet osa moniarvoista ja elävää yhteisöä, joka vaalii perinteitä ja tuo yhteiskuntaan uusia näkökulmia ja energiaa. 

IT-tukihenkilö

Julkaistu To, 29/11/2018 - 09:51
Taideyliopisto
Hakuaika päättyy 18.12.2018 15:00

Taideyliopisto on taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälinen suunnannäyttäjä, joka vahvistaa taidetta yhteiskuntaa uudistavana voimana. Taideyliopiston laaja taidealojen koulutustarjonta ja uutta luova opetuksen ja tutkimuksen vuoropuhelu tekevät Taideyliopistosta kansainvälisesti ainutlaatuisen yliopiston. 

Taideyliopistossa olet osa moniarvoista ja elävää yhteisöä, joka vaalii perinteitä ja tuo yhteiskuntaan uusia näkökulmia ja energiaa. Taideyliopisto aloitti toimintansa vuoden 2013 alussa, kun Kuvataideakatemia, Sibelius-Akatemia ja Teatterikorkeakoulu yhdistyivät.

Etsimme joukkoomme teknisesti osaavaa ja asiakaspalveluhenkistä

IT-tukihenkilöä

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen yliopiston IT-palveluiden ja tietohallinnon lähitukeen 1.2.2019 lähtien tai sopimuksen mukaan.  

IT-tukihenkilön tehtäviin kuuluvat lähitukitehtävät, joita toteutetaan paikan päällä eri kampuksilla ja erilaisten työvälineiden avulla etänä. Tukipalvelussa edellytetään monipuolista teknistä osaamista, kykyä analysoida käyttäjien ongelmia ja etsiä niihin syitä ja ratkaisuja. Tukipalveluissa toimivalta edellytetään asiakaspalveluhenkisyyttä sekä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tehtävässä tarvitaan oma-aloitteisuutta, kykyä organisoida omaa työtä, kykyä soveltaa ohjeita ja yhteisiä käytäntöjä omassa työssä, huolellisuutta, asioiden viemistä loppuun asti ja ripeyttä.  IT-tukihenkilöllä on mahdollisuus osallistua myös Taideyliopiston tukipalveluiden kehittämishankkeiden tehtäviin.

Odotamme sinulta

Tehtävä edellyttää erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Edellytämme kokemusta seuraavissa teknologioissa: Windows- ja MacOS- käyttöjärjestelmät, mobiililaitteet (Android, iOS), työasemaverkot ja langattomat verkot, Microsoft Office –tuoteperhe sekä Office 365-palvelut.

Lisäksi arvostamme: ruotsin- ja englanninkielen taito, Adobe Creative Cloud-tuoteperheen käyttökokemus, kokemus mobiili- ja työasemahallinnan työkaluista ja kokemus etähallintatyökaluista. Taideyliopistossa hyödynnetään erilaista AV-teknologiaa, joten kokemus musiikin, äänen, valon tai kuvankäsittelyn teknisistä ratkaisuista on eduksi.

Koulutustausta: Vähintään tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto.

Palkkaus ja edut

Taideyliopistossa noudatamme yliopistojen yleistä työehtosopimusta ja palkkaukseen sovellamme työehtosopimuksen muun henkilöstön palkkausjärjestelmää. Tehtävä sijoittuu vaativuustasolle 7-8. Palkka on työsuhteen alkaessa 2400-3000 € euroa kokemuksesta ja koulutuksesta riippuen (esitä hakemuksessa palkkatoiveesi). 

Työssäsi pääset osaksi ainutlaatuista työympäristöä taiteen koulutuksen ja tutkimuksen parissa. Tarjoamme haasteellisen tehtäväkentän, innostuneen organisaation tuen sekä mahdollisuuksia monipuoliseen osaamisen kehittämiseen. Lisäksi tarjoamme kattavat työterveyshuollon palvelut sekä monipuolisen tarjonnan yliopiston omia taide- ja kulttuuritapahtumia.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi liitteineen yhtenä pdf-tiedostona 18.12.2018 klo 15.00 mennessä sähköpostitse Taideyliopiston kirjaamoon osoitteella kirjaamo(at)uniarts.fi otsikolla IT-tukihenkilö. Saat lähetyksen jälkeen vastaanottokuittauksen lähetyssähköpostiosoitteeseen.

Hakijoiden yhdenvertaista kohtelua vaarantamatta Taideyliopisto varaa oikeuden jättää tehtävän täyttämättä, jatkaa hakuaikaa tai ottaa huomioon hakuajan jälkeen jätetyt hakemukset.

Tiedustelut

Tehtävästä antaa lisätietoja IT-palvelupäällikkö Marja Malinen, puh. 040 8609509.