Global Fest 2016: Schniis, Naan & naapurin Elias (lastenkonsertti)

Lauantai, joulukuu 10, 2016 - 15:00 - 15:45
Musiikkitalo, Camerata
Konsertti
Lipunmyynti alkaa 17.06.2016 09:00
Liput: 6.50 EUR-17.50 EUR€
Lippuja saatavissa
Ensimmäistä kertaa järjestettävä, uusi vuosittainen Global Fest 2016.

Naanille ja naapurin Eliakselle musiikki on toinen luonto ja Schniis ei puolestaan osaa olla liikkumatta musiikin soidessa. Voiko Schniiskin oppia laulamaan ja soittamaan? Uskaltautuvatko Naan ja naapurin Eliaskin liikkumaan musiikin tahtiin? Elävää musiikkia, tanssia ja mimiikkaa yhdistelevä kokonaistaideteos on täynnä kohtaamisen, jakamisen ja uuden oppimisen riemua.

Muusikot Tomas Takolander ja Esko Grundström yhdistävät voimansa tanssija ja sirkustaiteilija Amandine Doatin kanssa sanattomassa draamallisessa konsertissa 'Schniis, Naan ja naapurin Elias'. Konsertissa kuullaan tekijöiden itsensä säveltämää kuvitteellista kansanmusiikkia eri puolilta maailmaa.

Sanaton esitys sopii kaikenkielisille. Ikäsuositus: 3+

Amandine Doat, kontrabasso, kellopeli, munniharppu, body percussion, laulu
Esko Grundström, kontrabasso, harmonikka, kantele, body percussion, laulu
Tomas Takolander, kitara, pitkähuilu, body percussion, laulu, stomp

Global Fest 2016

Ensimmäistä kertaa järjestettävä, uusi vuosittainen Global Fest 2016 kerää yhteen Sibelius-Akatemian Global Music Programme -koulutusohjelman opiskelijat, opettajat, alumnit ja vierailevat taiteilijat. Festivaalin ohjelma esittelee kulttuurien monimuotoisuutta ja pyrkii viljelemään kulttuurienvälistä viestintää, ymmärrystä ja yhteistyötä musiikin ja taiteen keinoin. Festivaalin esiintyjät tulevat muun muassa Tansaniasta, Bulgariasta, Latviasta, Kolumbiasta, Irlannista, Yhdysvalloista, Ranskasta, Senegalista, Irakista, Syyriasta, Italiasta, Egyptistä, Australiasta ja Suomesta. Luvassa on musiikkia aina pienemmistä yhtyeistä suureen Global Orchestraan ja kuorokokoonpanoihin sekä turvapaikanhakijoiden musiikkiryhmistä lapsiryhmiin. Festivaalin aikana tarjotaan myös pop up -tapahtumia, työpajoja ja GLOMAS-maisteriopiskelijoiden esityksiä. Odotettavissa on dynaamisia ja inspiroivia konsertteja ja tapahtumia, jotka juhlivat planeettamme kulttuurista monimuotoisuutta.

Global Fest tarjoaa Global Music Programme –opiskelijoiden ohjaamia vapaapääsyllisiä työpajoja yleisölle. Työpajoissa voi oppia globaaleja rytmejä, laulutekniikoita sekä lauluja ja tansseja monikulttuurisen yhteisön ympäröimänä. Työpajojen ohjelma julkaistaan myöhemmin. 

Nathan Riki Thomson, taiteellinen kuratointi

Liput: 17,50/11,50/6,50 € (Ticketmaster), 15/10/5 € (Musiikkitalo), festaripassi kaikkiin konsertteihin: 32,50 € (Ticketmaster), 30 € (Musiikkitalo)

Festivaalin ohjelma aikataulumuodossa / Printable program schedule

Työpajojen ohjelma ja ilmoittautuminen / Full workshop programme

Lisätietoja:
Janne Ikäheimo, 040 710 4344, janne.ikaheimo@uniarts.fi