PERUTTU: Sibafest: Tapani Varis Collective: Jew’s Harp Hero

Sibafest
Torstai, helmikuu 4, 2016 - 21:00 - 22:20
Musiikkitalo, Musiikkitalon ravintola
Konsertti
Lipunmyynti alkaa 17.11.2015 09:00
Liput: 11,50
Tapani Varis Collectiven musiikkia.

Tapani Varis Collectiven musiikki vie kuulijan Mongolian aroille, Norjan vuoristoon ja jäätiköille, oman kansamme kiihdyttävään historiaan, mantrojen ja loitsujen väkevään maastoon. Munniharpun arkaainen, henkinen ääni yhdistyy Maija Kauhasen kanteleen ja Zarkus Poussan perkussioiden henkäisevään yhtälöön.

Tapani Varis, munniharppu, pitkähuilu
Maija Kauhanen, kantele, harmooni
Zarkus Poussa, rytmisoittimet

********

Tapahtuma on peruuntunut, miten toimia? Tilaisuuden peruuntuessa kokonaan Ticketmaster Suomi lunastaa liput takaisin. Toimituskuluja ei palauteta. Voit palauttaa lippusi Ticketmasterin lippukauppaan (ei R-Kioskille) tai vaihtoehtoisesti postittaa ne yhteystietojesi sekä tilitietojesi (IBAN-tilinumero sekä BIC/SWIFT) kanssa osoitteeseen:

Ticketmaster Suomi Oy
PL 667
00101 HELSINKI
Merkitse kuoreen ”Palautus”.

Tapahtumapäivä on vaihtunut, miten toimin?

Tapahtumapäivän vaihtuessa voit halutessasi palauttaa lippusi Ticketmasteriin. Jos haluat käyttää lippusi uudelle tapahtumapäivälle, tarkasta tapahtumatiedoista, käykö lippu sellaisenaan uudelle päivälle.

Miksi toimitusmaksuja ei palauteta, vaikka tapahtuma peruuntui?

Ticketmaster toimii tapahtumien lipunvälittäjänä, ja tapahtumastä sekä sen mahdollisista ohjelmamuutoksista ja peruuntumisesta vastaa tilaisuuden järjestäjä. Toimituskuluilla katetaan lippujen toimittamisesta aiheutuvia kustannuksia, jotka syntyvät lipun myyntitapahtumasta ja joiden osalta palvelu on toteutunut sovitusti. Kuluttajavalituslautakunta on hyväksynyt menettelyn ja tehnyt aikaisempia päätöksiä asiasta mm. (Dnro 04/39/1941). Toimituskuluista on kerrottu tarkasti kaupan ehdoissa sivullamme ja varauksen vahvistuksessa.

Lisätietoja:
Tiina Halonen, 040 710 4301, tiina.halonen(at)uniarts.fi