Photo: Touko Hujanen

PERUTTU: Taivaan takaa – Malla Vivolin, huilu 


Perjantai, huhtikuu 21, 2017 - 19:00 - 20:30
Musiikkitalo, Camerata
Konsertti
Lipunmyynti alkaa 19.12.2016 09:00
Liput: 6.00 EUR-17.50 EUR€
Lippuja saatavissa
Toisessa jatkotutkintokonsertissaan huilisti Malla Vivolin syventyy tarkastelemaan musiikin narratiivisuutta henkisten ja hengellisten teemojen kautta.

Ohjelmassa kohtaavat mm. perinteinen Bach sekä intuitiivisempi Jolivet, lavalla puolestaan uuden musiikin osaajat ja barokkispesialistit.

Malla Vivolin, huilu ja alttohuilu

Emil Holmström, piano

Matias Häkkinen, cembalo

Ensemble NylandiaJ.S. Bach, Gluck, Jolivet, Perezzani, Whittall

***

Tapahtuma on peruuntunut, miten toimia?
Tilaisuuden peruuntuessa kokonaan Ticketmaster Suomi lunastaa liput takaisin. Toimituskuluja ei palauteta. Voit palauttaa lippusi Ticketmasterin lippukauppaan (ei R-Kioskille) tai vaihtoehtoisesti postittaa ne yhteystietojesi sekä tilitietojesi (IBAN-tilinumero sekä BIC/SWIFT)kanssa osoitteeseen:
Ticketmaster Suomi Oy
PL 667
00101 HELSINKI
Merkitse kuoreen ”Palautus”.

Tapahtumapäivä on vaihtunut, miten toimin?
Tapahtumapäivän vaihtuessa voit halutessasi palauttaa lippusi Ticketmasteriin. Jos haluat käyttää lippusi uudelle tapahtumapäivälle, tarkasta tapahtumatiedoista, käykö lippu sellaisenaan uudelle päivälle.

Miksi toimitusmaksuja ei palauteta, vaikka tapahtuma peruuntui?
Ticketmaster toimii tapahtumien lipunvälittäjänä, ja tapahtumastä sekä sen mahdollisista ohjelmamuutoksista ja peruuntumisesta vastaa tilaisuuden järjestäjä. Toimituskuluilla katetaan lippujen toimittamisesta aiheutuvia kustannuksia, jotka syntyvät lipun myyntitapahtumasta ja joiden osalta palvelu on toteutunut sovitusti. Kuluttajavalituslautakunta on hyväksynyt menettelyn ja tehnyt aikaisempia päätöksiä asiasta mm. (Dnro 04/39/1941). Toimituskuluista on kerrottu tarkasti kaupan ehdoissa sivullamme ja varauksen vahvistuksessa.

Lisätietoja:
Janne Ikäheimo, 040 710 4344, janne.ikaheimo@uniarts.fi