Taideoppilaitosten rehtoripäivät 24.-25.9.2015

Aika: 24.09. - 25.09.2015

Paikka: Sibelius-Akatemia, Nervanderinkatu 13, sali 55, Helsinki

Kuvaus: Rehtoritapaamiset järjestetään puolivuosittain ja niiden teemoina ovat taideoppilaitosten ajankohtaisimmat aiheet ja kehittämiskohdat. Rehtoripäivillä luodaan katsaus siihen monipuoliseen kehittämistyöhön ja hyviin käytäntöihin, mitä taideopetuksessa on tehty ja mitä parhaillaan on menossa ja kehitteillä. Rehtoripäivien kautta saat kontaktin oppilaitosjohdon keskeisiin toimijoihin ja pääset mukaan suomalaisen musiikkikoulutuksen tulevaisuutta rakentavaan yhteistyöhön.

Kohderyhmä: Taideoppilaitosten rehtorit, apulasrehtorit, vararehtorit, muu oppilaitosjohto, vastuuopettajat sekä pedagogit, opettajat ja oppilaitosten suunnitteluhenkilöstö.

Tavoite: Syksyn 2015 seminaarin teemana on Uutta luova oppiminen,kehittäminen ja johtaminen.

Sisältö: Seminaarin aiheena on erityisesti taideopetuksen uudistuminen ja tulevaisuuden suunnat johtamisessa ja opetuksen kehittämisessä. Asiantuntija-alustusten, paneelien ja työpajojen tavoitteena on tuoda esille johtamisen ja taideopetuksen uutta tutkittua tietoa ja hyviä kokemuksia sekä päästä tutustumaan käytäntöihin, jotka tukevat oppilaitosten arkea ja uudistumista. Seminaari luo katsauksen taideoppilaitosten kehittyvään ja laajentuvaan rooliin ja tehtävään yhteiskunnassa. Seminaarin keskeisenä osana on yhdessä keskustelu, kokemusten jakaminen sekä uusien kehittämishankkeiden ja – tulosten esittely. Seminaarin alustajina ja puhujina on johtamisen ja taiteiden opetuksen asiantuntijoita, tutkijoita, kehittäjiä, rehtoreita ja pedagogeja eri puolilta Suomea musiikin, tanssin, kuvataiteen, teatterin, sirkuksen ja arkkitehtuurin oppilaitoksista.

Kouluttajat, asiantuntijat: Seminaarin alustajina ja puhujina on taidealojen koulutuksen ja oppilaitosjohdon asiantuntijoita, tutkijoita ja kehittäjiä, rehtoreita ja pedagogeja laajasti eri puolilta Suomea.

Hinta: Osallistumismaksu 260 euroa, sisältäen ohjelman lisäksi seminaarin ruokailut ja kahvit (osallistuminen vain yhteen päivään 130 euroa). 

MAJOITUS (omakustanteinen/ Taideyliopiston Hansel-sopimushinta)
Hotelli Helka, 125 euroa/1 hh, 155 euroa/2hh
varaukset suoraan puh. 09613580
tai reservations@helka.fi
os. Pohjoinen Rautatiekatu 23

Haku: 22.09.2015 mennessä

Lisätietoja: Sirke Pekkilä, Projektipäällikkö, Taideyliopiston Avoin Kampus
puh. 050-5262 004,

 

Ilmoittaudu koulutukseen

 

Lataa tiedosto