IssueX – uusi lehti taiteesta

IssueX luo tilan yhteiskunnalliselle keskustelulle. Lehden aiheet nousevat Taideyliopiston toiminnasta: taiteesta, tutkimuksesta ja koulutuksesta. Aiheiden käsittely ei kuitenkaan jää akatemioiden seinien sisälle.

Lehti nostaa esiin mielenkiintoisia ajatuksia, suuntauksia, trendejä, henkilöitä ja teoksia. Jokaisella numerolla on ajankohtainen, koskettava ja jopa provokatiivinen teema. Teemaa käsitellään esimerkiksi artikkeleiden, Taideyliopiston opiskelijoiden teosten sekä lehteä varten käännettyjen kansainvälisten puheenvuorojen kautta.

 

Lehden kirjoittajiksi kutsutaan kiinnostavimpia taiteilijoita ja taiteen asiantuntijoita Taideyliopistosta ja sen ulkopuolelta. Lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa.

 

Lehti on luettavissa verkossa osoitteessa www.issuex.fi

Julkaisutiedot

Vastaava päätoimittaja: Rehtori Jari Perkiömäki.

Toimituspäällikkö: Eveliina Olsson, puh. 050 598 6492, issuex@uniarts.fi

Sisällöntuotanto: A-Lehdet

IssueX-lehden suunnittelussa ovat mukana: Titta Aaltonen, Mika Aalto-Setälä, Riikka Ala-Harja, Aino Eskelinen, Mikko Haapoja, Liisamaija Hautsalo, Hui-Ying Liu-Tawaststjerna, Kimmo Karjunen, Timo Kiiskinen, Niko Kumpuvaara, Sanna Myllylahti, Tuomas Nevanlinna, Juhani Näreharju, Kirsi Porkka, Joakim Pusenius, Riikka Stewen, Riikka Talvitie, Tatu Tuominen ja Heidi Westerlund.

 

ISSN 2341-7269 (painettu), 2341-7277 (verkkoversio)