Global Fest -työpajat 9.12.2017

Toista kertaa järjestettävä Global Fest on jokavuotinen Sibelius-Akatemian Global Music -koulutusohjelman opiskelijoiden, opettajien, alumnien oma festivaali. Festivaali järjestetään tänä vuonna Musiikkitalossa 7.–9. joulukuuta.

Global Fest tarjoaa festivaalin aikana kaksi kaikille avointa työpajaa lauantaina 9. joulukuuta. Työpajat ovat kaikille avoimia, eikä aikaisempaa kokemusta musiikista edellytetä.

Global Fest -työpajat 9.12.2017

Klo 12.00–12.45
Nathan Riki Thomson: Intro to Global Music studies at the Sibelius Academy
Luokka 7106, Sibelius-Akatemia, Musiikkitalo

Tilaisuus on avoin kaikille, jotka ovat kiinnostuneita Global music -koulutusohjelman tarjoamista opinnoista Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa. Tarjolla on tietoa koulutusohjelman kursseista sekä hakemisesta kandidaatti- tai maisteriohjelmiin. HUOM! Tilaan ei ole vapaata pääsyä. Työpajaan osallistuvat haetaan Musiikkitalon lipunmyyntipisteen edestä klo 11.50. 

Klo 13.00–13.45
Interactive Family Workshop
Tanssistudio, Sibelius-Akatemia, Musiikkitalo

Tule ja osallistu koko perheen voimin Global Music -koulutusohjelman opiskelijoiden ohjaamaan vapaamuotoiseen musiikin ja liikkeen työpajaan! Työpajassa tehdään erilaisia harjoituksia, leikkien, rytmin, laulun ja tanssin kautta. HUOM! Osallistujat haetaan Musiikkitalon alalämpiöstä klo 12.50. Maksimiosallistujamäärä on 30 henkilöä. Ilmoittaudu täältä.

Lisätietoja

Nathan Riki Thomson
p. 040 680 7928
nathan.thomson@uniarts.fi