Global Fest -työpajat

Global Fest tarjoaa festivaalin aikana kaikille avoimia työpajoja. Työpajoissa on mahdollista tutkia rytmistä, kehollista ja vokaali-ilmaisua. Perheille järjestetään yhteisiä työpajoja ja voit myös tulla kuulemaan, hakea opiskelemaan Glomas-ohjelmaan Sibelius-Akatemiaan. Työpajat ovat kaikille avoimia eikä aikaisempaa kokemusta musiikista edellytetä.

 

Torstai 8.12.

Klo 18–18.45 Merzi Rajala: Global Choir Workshop, Black Box. Työpaja sisältää leikkejä ja harjoituksia, jotka kehittävät laulajan musiikillisia taitoja rytmiikassa, improvisaatiossa ja rytmisessä ilmaisussa kuorokontekstissa. Ei ennakkoilmoittautumista.

 

Perjantai 9.12.

- Klo 12–12.45 Nathan Riki Thomson: Intro to Global Music studies at Sibelius Academy, luokka 7104 Tilaisuus on avoin kaikille, jotka ovat kiinnostuneita Glomas-ohjelman tarjoamista opinnoista Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa. Tarjolla tietoa kursseista sekä kuinka hakea kandidaatti- tai maisteriohjelmiin. Tapaaminen Musiikitalon infon edessä klo 11.50.

- Klo 13 – 13.45 Arja Paju: Global Rhythm and Body Workshop, luokka 7106 Työpajassa tutkitaan rytmiä leikkisällä ja luovalla otteella kehon ja äänen integraation kautta. Rytmisen materiaalin perusta on saanut inspiraationsa Afrikasta ja Latinalaisesta Amerikasta. Tapaaminen Musiikitalon infon edessä klo 12.50. Osallistujamäärä max 20 hlöä. Ilmoittautuminen alla olevasta linkistä: https://my.surveypal.com/workshops-Paju

 

Lauantai 10.12.

- Klo 13- 13.45 Interactive Family Workshop (Black Box) Tule ja osallistu koko perheen voimin vapaamuotoiseen musiikin ja liikkeen työpajaan, jota vetävät Glomas-koulutuksen opiskelijat. Harjoituksia, leikkejä, rytmejä, laulua ja tanssia! Ilmoittautuminen alla olevasta linkistä: https://my.surveypal.com/workshops-Family

 

Lisätietoja:
Nathan Riki Thomson

p. 0406807928