Ville Ojanen Trio konsertoi Seinäjoella

Media: 
Photo: Jari Penttinen
|

Seinäjoen kansanmusiikkikevät jatkuu folkkikonkareiden konsertilla.

Suomen Kansanmusiikkiliiton kevätkiertueella oleva Ville Ojanen Trio tuo Seinäjoelle keväisen tuulahduksen modernin kansanmusiikkinsa myötä. Ville Ojanen Trio on kolmen taidokkaan muusikon kokoonpano, joka soittaa pääasiassa Ville Ojasen sävellyksiä. Ohjelmistossa on myös perinteisiä kappaleita ja kokoonpanon taitavien muusikoiden improvisoinnille on jätetty runsaasti tilaa.

Asiasanat

Luentosarja sukeltaa oopperan maailmaan

Media: 
Photo: Kari Sarkkinen
|

Taideyliopiston Historiafoorumi ja Taideyliopiston Sibelius-Akatemian DocMus-tohtorikoulu järjestävät oopperaluentojen sarjan. Viidestä luennosta koostuva sarja käynnistyy 21. helmikuuta ja kestää läpi kevään.

Kaikille avoimilla luennoilla sekä kotimaiset että kansainväliset musiikin asiantuntijat jakavat tietouttaan oopperan historiasta.

Sibafest keräsi liki 8 000 konserttikävijää Musiikkitaloon

Media: 
Photo: Heikki Tuuli
|

Seitsemättä kertaa järjestetty Taideyliopiston Sibelius-Akatemian festivaali Sibafest keräsi liki 8 000 kävijää Helsingin Musiikkitaloon ja lähialueiden kirkkoihin. Kahdeksan päivää kestänyt ja 35 tapahtumaa sisältänyt, Sibelius-Akatemian toimintaa esitellyt festivaali järjestettiin 27.1.–3.2.2018. Festivaalin taiteellisena johtajana toimi kapellimestari- ja orkesterikoulutuksen professori Atso Almila. Teemaksi valikoitui #kansalaisrauha.

Tule mukaan soittotunnille -tilaisuudet jatkuvat keväällä 2018

Media: 
|

Keväällä 2016 käynnistyneet Taideyliopiston Sibelius-Akatemian opettajien ja opiskelijoiden avoimet soittotunnit Helsingin Musiikkitalolla jatkuvat. Kevään neljässä Tule mukaan soittotunnille -tilaisuudessa yleisö pääsee kurkistamaan piano- ja kamarimusiikkiopintojen ja taiteilijuuden arkeen.

Kevään tilaisuuksissa opettavat Erik T. Tawaststjerna, Antti Tikkanen, Teppo Koivisto ja Eero Heinonen. Ohjelmassa on muun Frédéric Chopinin, Claude Debussyn ja Jean Sibeliuksen teoksia.

Tervetuloa Teatterikorkeakoulun alkuvuoden esityksiin!

Media: 
Photo: Sofia Palillo
|

Tammikuu / January
Sibafest: Sotilaan tarina
Dockhemmet str8 acted

Helmikuu / February
Dry storm*
ARMAGEDDON
Marmaros
RUNNING WILD
KOTELO (työnimi)
Kaikki perheemme päivälliset
”TAUkO”
High Definition Earth Viewing Experience (HDEVE)*
ALITY*
Tunneli
Drumming*
Who We Are?
Dramaturgian koulutusohjelma 50 vuotta

*The performace is in English/ doesn´t use spoken language

Sivut